Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastlöst förälskad



äter lite fortare

pratar en aning sluddrigt

pulsen skenar




kittlande fantasier

 


rodnande kinder

försöker döljas

i en matlåda med chiliconcarne




Övriga genrer av Catrin
Läst 406 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-06 15:46



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den här dikten är helt underbart förälskelsesprudlande fin..härliga rader Catrin!!!!
2008-03-08

  noname_realmind
Kul vinklat om rastlös förälskelse! ;-)
2007-09-07

  Maria Zena Viklund
härligt!
2007-09-07

  Jan Linderoth
DEN chiliconcarnen? Inte konstigt att du är rastlös!!!
Till och med dikten är rastlös och man ramlar igenom den, så du har lyckats att förmedla känslan. Käner mig likadan själv nu!! Applåder!!
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin