Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I\'m still in love with him. And i wonder if he fancies me too



jag orkar inte tänka på det nu

after all that we\'ve been going though

jag trodde aldrig att jag skulle behöva dig

jag är liksom inte den sorten bara

men även den bästa kan ha fel

ja, till och med george bush




hela sommaren har alla jordgubbar smakat som dig
och änglarna i london
de grät med mig

och din lukt har lämnat mina kläder
men mellan mina lakan är du alltid välkommen tillbaka

jag vill så gärna tro det
det som ditt leende viskar om

att den här gången älskar du verkligen

och jag önskar så högt

att du ska lägga ner din maskerad

och att det den här gången
det här leendet
att det är äkta nu

jag vill inte vara så dum att jag faller för fejk igen

i\'m still in love with you


och vad dina ögon verkar viska nu får mig att undra

if you really fancy me too






Fri vers av Samndra
Läst 441 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-06 18:44



Bookmark and Share


  Paraply
om jag också förstått detta rätt så sandra snälla alla är idioter, och speciellt denna lilla grupp som vi kanske talar om. jag vill inte. och det vill minsann inte du heller, det bestämmer jag.
2007-09-07

    Nudelslabb
om det är den jag tror att det är så tycker jag att du ska försöka glömma honom och blicka framåt istället. jag vet att det gör ont men det är lindrigare än alternativet och tro mig, för jag har varit där (flera gånger)

jag vill inte att du ska ha ont.


kärlek
2007-09-07

    knutte
jag känner med dej äkta och läsvärt
2007-09-06

  Patrick K
så sant så att det svider.. riktigt bra
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Samndra
Samndra