Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni är inte bättre än dem

Ni bara skrattar åt fula ärr och utslagna tänder

Ingen eftertanke bara hämnd och stolthet

Sympatin för er är borta, ni är precis likadana. 

Inuti skakar jag, berörd, förstörd.


 

 




Övriga genrer av undefined
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-16 17:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Himla fin tycker jag som skrattar åt fula ärr och utslagna tänder. Inspiration.
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

undefined