Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avdelning 24

Jag vill kunna ge dig allt det där, som du så mycket önskar
och känner avsaknad för
Du är så naken i ditt främlingskap
Det skrämmer mig
Hur man kan leva i en svart saga

Vi kände varandra
en gång för längesen
den gången
Den stunden
Fanns jag
du också, medveten

Tiden hann ifatt oss, fast du stod still
Är du mannen på avdelning 24?
Han som sitter tyst, medans blyerts täcker dina fingrar
Är du rädd, då som nu?
Jag önskar få känna din kind, en sista gång

Vi kände varandra
en gång för längesen
den gången
Den stunden
Fanns jag
du också,
omedveten
om rädslan för dig själv.




Fri vers av Elin.
Läst 449 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-06 21:29



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Finstämda ord
med mycket känsla

jag tycker mycket om den här
2007-09-18

    Elin Sundström
Jättefin dikt. Sorgsen men ändå vackert omtänksam och värdig!!!
2007-09-06

    Maria-Therese
Oj nu fick jag en tillbakablick på när jag satt på psyk, väldigt fint <3, du kommer inte behöva vänta för evigt det blir bättre:)
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Elin.
Elin.