Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppning


Så äntligen öppnade sig livet
som jag kämpat
övertygelse
om något
ordlöst men bestämt

Så öppnade sig livet
det jag stoppat för
rinner till
Det alla pratat om
jag förstår

Så öppnade sig livet
med alla konsekvenser jag inte mött

Så öppnade sig min dröm
kraften där
som jag förväntat
Nu kan jag leva
med ljuset
och ständigt nya möten som ger liv

Så öppnade sig livet
Nu stundar verkligheten
den förtrollade




Fri vers av livsdans
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-09-06 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans