Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Populariteten med att byta benämningar verkar hålla i sig.....


Mobila enheter

Får ta mig
en titt
på Ikea
behöver
sittfunktion
laktosenheternas
slutprodukt
luktar
i hagen
och
skulle behöva
lokalvårdarinsats

Arbetslös blir man inte
när arbetsförmedlingen
bytt namn till
sysselsättningskonsult
kommer nog att
överleva sig själv
eftersom vi alla
blivit
mobila enheter





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-09 16:29



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Mycket intelligent skrivet!
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP