Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns känslor och upplevelser där orden inte räcker till...


Saknar ord

Apatisk
är jag
inte
jag
både
ser och
hör
brygger kaffe
brer en macka
svarar i telefon
skickar mejl

Vad ska
jag kalla
den
dimma
som
omsluter
mig
och gör mig
tröttmatt
orkeslöst
ledsen

Om jag fann
ord för det
kunde en
dikt föra
min talan




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-10 17:20



Bookmark and Share


  Erik L
Jag tycker att det var en bra text där avslutningen sticker ut litet extra.
2007-09-10

  * Ammi *
å .. just så känner jag det idag! orden sitter perfekt i dina rader.. tack!
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP