Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läppjar droppar som sipprar


under den natten som oftast företräder dagen
fyller jag mina fingrar
med din kärleks flödens safter

ritar namnet på din blottade mage

kysser ramar av hjärtan som glödgar stunder
solvindar etsar namnet i huden intill evigheta morgondagar
för evigt
för evigt
för evigt

ritsar naglar mitt bomärke på din ryggs huds siden
läppjar droppar som sipprar
strömmar älskogars

intill evighetens morgon





Fri vers av Ronny Berk
Läst 328 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-08 09:39



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Hör mig spinna, så ska det se ut, oho! Bomärk lusten, rakt in i evigheten och läppja droppar som sipprar, mm fasen vilket humör jag vaknade på då!
2007-11-14

  Sometimes_Always
Sinnligt sensuell och lekfullt lustfylld...
2007-09-17

  Mari N
Bara rubriken i sig lämnar spår.
\"ritsar naglar mitt bomärke på din ryggs huds siden\"
Sensuellt och vackert... på ett vackert sätt.
2007-09-08

    Lillemor
Ett ögonblick i känslan
som vackert fångas
i en stillbild..för evigt.
vackert.
2007-09-08

  Maria Zena Viklund
vackert så!
2007-09-08

  glittertindra
hett som glöden i en lägereld... :) men det hör väl till när man lägrar...
2007-09-08

    Maria Malm
Fastnar för raden \"intill evighetens morgon\", i övrigt också vacker lustfylldhet.
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk