Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till er alla!


Poesi
känner

den andra världen
som också finns

Här

ni ser också!!

(utandning)

jag är inte ensam




Fri vers av livsdans
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-07 12:54



Bookmark and Share


    Maria Malm
Skön text!
2007-09-08

    eva m h
Skönt igenkännande!
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans