Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en instängd själ.


Oöppnad (Konservburkarnas sång)

 

Tillrättalagd,

nedbäddad, omtocknad, kysst tyst

och förblir osagd.

 

Tillrättavisad,

någon pekar mot solen, du går in i ljuset

följer värmen

även om månen

tappert väntar på din själ.

 

Tilltäppt,

uppställd, utplacerad prydligt

brevid konservöppnaren

med förväntan och förundran

 

men du förblir

 

oöppnad.

 




Fri vers av Skosnöret
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-07 17:06



Bookmark and Share


  Mögelhud
Jag tycker om denna! Väldigt många sköna formuleringar, särskilt \"kysst tyst\"
Fint fint.
2007-10-14

  Ezo
Vemodig dikt! En dag må alla själar öppnas! bra skrivet!
2007-09-09

  utstött
wow en kanonfin dikt!
2007-09-07

  Maud Li
Färdiglagrad, sprängfull och förväntansfull. Skön! Gillar verkligen \"Konservburkarnas sång\"! ;)
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret