Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommer aldrig glömma detta.. Tillängnad Filip


Hur kunde du?



- Jävla bög!!

- Äckel!!

- Hora!!!




Hur fan kunde du?
Jag trodde jag kände dig, jag trodde verkligen det...


Höll dig så nära mig, brydde mig om dig, tänkte på dig hela tiden...


men jag förstår fortfarande inte...










hur kunde du försvara mig när alla andra var emot mig?




Fri vers av Patrick K
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-07 18:12



Bookmark and Share


    Noyle
den verkar bra, men jag fattar inte helt.
2007-09-07

  charlotte hedendahl
Stark,gripande och bra!
2007-09-07

    Bodil Sandberg
Det är bra konstigt faktiskt det där...ofta är det den man minst tror som är den starke...mycket gripande rader tycker jag!!!!
2007-09-07

  Erik L
Det är en stark text och jag förstår att du har något att förmedla.
Efter ett par läsningar så kommer jag ändå inte fram till vem du riktar duet till i slutraden.
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K