Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hoppas på en repris


Det var en gång ett mirakel.





när du visste
att mardrömmarna
var påväg att sluka mig
dök du in i mitt inre
och jagade bort monstret
som gömt sig
bakom själen

jag minns en hjälte
som stal lögner och
förvandlade pengar
till kärlek

han fanns

och världen mådde
bättre i hans sällskap

rymden var inte skapad
svart

men när du beslöt dig
att ta ett kliv för mycket
skapade tårarna
universum





där du blev stjärnorna
på våran himmel

































Övriga genrer av sötsnö
Läst 650 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-07 20:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
denna gillade jag.. tumme upp
2007-10-02

  coffe
älskar slut knorren

\"men när du beslöt dig
att ta ett kliv för mycket
skapade tårarna
universum\"

mycket6 vacker text o jag är säker på att du kan skapa ditt eget universum me..mäktig text c
2007-09-30

    J.Brodin
\"och världen mådde
bättre i hans sällskap\"

Bästa två raderna jag läst idag. Mycket bra.
2007-09-12

  Ummm~oh~yeah
Iwh! Jag bara älskarälskarälskar första stycket!! Resten också, men just det var så sött på nåt sätt.. :)
2007-09-11

  Tirinty
Otroligt vacker dikt !!

Du skriver på ett speciellt sätt som får mig att stanna upp och tänka efter vad du vill förmedla med denna dikt !

Super ! :)
2007-09-10

    Fantasioffer
mycket bra, mycket bra. Finns inte mycket att säga, men känslan känns igen och du beskriver den utmärkt
2007-09-07

  "Silver" VIP
Du vet ju att jag tycker du skriver mycket bra, och det är alltid spännande när du publicerar något nytt. Det är nästan svårt att lyfta fram rader då alla är så sinnrikt och genomtänkt formulerade, men ändå:

\"jag minns en hjälte
som stal lögner och
förvandlade pengar
till kärlek\"

talar ju för sig själva.

Slutet är mångtydigt; man kan tolka mycket mellan raderna, men det är helt klart en vändpunkt i skeendet. Skickligt.
2007-09-07

  Jolly Roger
Mongo bra ! älskade slutet speciellt ^* Applåder
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

sötsnö