Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleken är den bästa vänskap som kan ... finnas en trygghetens hamn ....


En defination av kärlek

Kärlek är den säkra famn
hjärtat valt med hjälp
av förståndet

Istället för att ge sig ut
i det stormiga havet
stannar hjärtat där
lugnets varma bris ständigt
sveper fram

kärleken är den bästa
vänskap som kan
finnas
en trygghetens hamn

kärleken
övervinner hat
därför kan man glädjas
åt den
förevigt




Fri vers av Melisaac
Läst 695 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-08 15:39



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Tack, jag undrade just.
2007-09-16

    eva m h
Fint präntat!
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Melisaac
Melisaac