Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det går så fort nu så det är bäst att få ner orden som vill ut och få kropp innan de blir kvar, oförlösta....


Uppfylld

Får inte nog
av dagen
minns knappt
det förhatliga
tillståndet när
dagen var lång
och även längtan
till kvällen

Får brått nu
ska hinna så
mycket och
färgen torkar
så fort i solen
orden snubblar
i mig
över mig
och jag skyndar
mig att få
dem ur mig
innan solen
går ner




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2007-09-08 20:36



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Så härligt ljusa dina dikter har blivit!
Kram Charlotte
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP