Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt fel.


finner mig själv ännu en kväll
sittandes i badkaret med ytliga
sår. Dom finns inuti mig också.
Försöker komma på hur det är
mitt fel att dina knytnävar når
min ömma hud och hur jag
lyckas måla dina ögon svarta.
Jag inser att jag både är ful
och dum och att du förtjänar
så mycket bättre än jag kan ge.




Fri vers av tingeling
Läst 495 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-08 22:30



Bookmark and Share


  Patrick K
igenkännande, du fångar starka känslor här.. riktigt bra
2007-09-08

  charlotte hedendahl
Bra ,men hemsk och sorglig! Om denna dikt är om ditt eget helvete, så hoppas jag innerligt att du söker hjälp! Lämna din plågoande så fort du bara kan! Det är inte ditt fel!
Kram Charlotte
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

tingeling
tingeling