Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senyru; om tankar


skogen bär tankar
till själarnas lystnader
liksom kvinnorna




Bunden vers (Haiku) av Ronny Berk
Läst 378 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-09-17 07:47



Bookmark and Share


  jasminflowa
mmm lovely
2007-09-18

  Mari N VIP
Ja... jo... hm... det är nog så. *rodnar*
2007-09-17

    Maria Malm
Får mig att tänka på skogen, där tankarna trivs..
2007-09-17

  Cris
Får mig att tänka.. fint med skogen som bär och får mig också att tänka på skogens bär.
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk