En dag då allt misslyckades " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag då allt misslyckades


I krukmakarens bod

Idag fick

leran

alla former

utom de

jag

ville att den

skulle få.




Övriga genrer av Gunilla Söderström Hallström
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-09-09 19:52



Bookmark and Share


  Annmargreta
Härligt tycker jag. Min drejskiva är i en enda röra i garaget,jag kommer inte dit, men en dag då!!!!!!!!!!!!
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström