Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnärens dilemma


Stor kraft
Hemlighetsfull distans
som ger känsla av komplexitet
Stillhet och lidande närvaro...
...ofrivillig?
fylld av tärande passion
tröttande eld

mötandes

närvaro som ser, lockas
men med en känsla av
hopplöst möte...
Sökandes utanför sig själv?




Fri vers av livsdans
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-09-10 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans