Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I städtagen


Kaustiksoda eller Jesus

Jag tvekar omkring i skrubben
efter kaustiksoda eller Jesus
vadsomhelst eller en flaska klorin
som fräter eldsvarta hål
i min hjärtliga vänlighet
som strimlar mitt kletmysiga leende
och river mitt slamsiga kött
och mjölar sönder mina duktiga ben
Nåt som skär och blöder mig tom
tills bara nerver och luft finns kvar

Sedan ska jag skrika

jag är sann

jag är falsk

och jag älskar mig




Fri vers av Tabes
Läst 341 gånger
Publicerad 2007-09-10 19:02



Bookmark and Share


  Albert
tänk att man kan tveka omkring så där
2007-10-08

  Albert
älskar dina texter!!!

tänk att städning kan vara så spännande!
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes