Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina minnen är min stora glädje. När sorgens tyngder lättar kommer minnen från tider med mycket kärlek.


Minnesbanken


Kärtokig
i dig
var jag
från början
och
vi var så
självklara
tillsammans

Nu får
minnena mig
att le
värmen att
sprida sig
i hela
kroppen

Tänk
att
vara så
förmögen
äga
en hel
bank
som aldrig
sinar




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-10 22:34



Bookmark and Share


  * Ammi *
skönt när minnen är vackra ..
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP