Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ska lyckas!


Fånga kärleken (Haiku)


Svårt att greppa tag

i något som inte syns,

men jag försöker




Bunden vers (Haiku) av Patrick K
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-10 23:00



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
snyggt! det är bara att greppa varsom, kärleken finns överallt!
2007-09-11

  charlotte hedendahl
Smart tänkt och bra skrivet!
Kram Charlote
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K