Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ljuger

Du säger att du känner att jag ljuger
Jag som trodde att det jag kände var sant
Jag älskar dig syster
och därför
är dina känslor sannare än mina

Du säger att du vet vem jag vill vara
Jag som hade en egen längtan
Jag litar på dig syster
och därför
sviker jag mitt eget liv

Du säger att jag inte vill ha dig i mitt liv
Just du i mitt liv var ju en gång allt jag ville

Gråten klöser sig ut ur mig
förlåt att du inte tror på mig
förlåt att jag är fel
förlåt att jag vill
Jag svär
att jag ska gröpa ut mina ögon
överge allt heligt
låta dig överta livet
bara jag får älska dig

Men när tårarna frusit
ser jag genom den isiga hinnan
att jag inte orkar låtsas mer
och därför
blir det plötsligt sant
när du säger
du känner
jag ljuger




Fri vers av Tabes
Läst 657 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-10 23:14



Bookmark and Share


  Albert
det skulle faktiskt vara roligt att träffa dig
å vad vi skulle prata länge

eller kanske t o m vara tysta
ljuga och vara sanna i allt ljugande
2007-10-08

    the wall
Kan det bli som du säger.. Hum..tänkvärt och mycket bra.
2007-09-11

  DanSan
****************************

Mmmm det här var nattsvart och
snyggt gestaltat där inlevelsen
är total . . . du målar upp bilder
så att det känns att man verkligen
är närvarande i tankarna och
händelserna . . . Man vill vara
älskad och man vill älska . . . men
det tär på det som är jaget när
det inte blir naturligt! BRAVO!

*APPLÅDERAR denna svarta och
dramatiska text som känns väldigt
dagsaktuell och minnesvärd*

***************************
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes