Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta kärlek


Fråga mig inte

om min kärlek är äkta

Jag är ju kvar här











Bunden vers (Haiku) av Tabes
Läst 514 gånger
Publicerad 2007-09-10 23:47



Bookmark and Share


  Albert
ja, äkta kärlek
kort och gott

att stanna kvar är kanske större kärlek än att vara \"sann\" (hmmm?)
nä kanske inte

jo, förresten
2007-10-08

  Crucio
det bästa är när man kan beskriva något så - ett plus ett blir två - något komplicerat beskrivet med så få ord, så enkelt.

sådär att man tänker fan varför kom inte jag på det där?

älskar den, i vilket fall.
2007-09-26

  DanSan
***************************

Härlig haiku väl samanhållen i fri
form gillas. . . Jag tycker det är
skönt när skribenten kan sätta
känslor in i haikun den ska väster-
ländska fria formen!!!

BRAVO

***************************
2007-09-11

  albertina
kort och läsvärt det tycker jag om. ja vad är äkta kärlek är det när man stannar? Bra läsning....
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes