Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anonym och osynlig för världen utanför

Sitter på bussen,
Ansikten vandrar förbi
Ser förbi mig
Eller lägger inte märke till
Att jag existerar

Ibland lägger någon märke till mig,
Som hon där,
Du vet den där
Som använder för mycket smink
Och verkar deprimerad och sur

Ett ansikte utan namn
Ett liv utan identitet
Syns jag inte längre
Eller är alla utom dom som ¨
Kommit in i bubblan
Blinda?




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-11 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting