Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strävan

Bryt upp dina duktiga nävar
släpp den längtan du håller så hårt

släpp striden och viljan
som strävar
efter allt
som du ville var vårt

Släpp allt
bara vila och andas
känn efter och lyssna
och se

först då är du öppen att famna
den själ jag är villig att ge




Fri vers av Tabes
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-11 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes