Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt som glimmar är bara guld

 

Vet du?

idag tog jag av mig ringen
bara för att prova

huden därunder var

mjuk
mjuk

orörd
blek

oskuldsfull
skyddad av guldet vi delat
i våra hjärtan
guldet

vi delat
vi velat

se
se

glimret
i våra irisar

Kanske vi borde letat

just
just

därunder

 

 




Fri vers av stronza
Läst 751 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2007-09-11 14:04



Bookmark and Share


    Issand. VIP
vad ska man säga?
den var underbar :D
2008-09-13

  Marvin
en kommentar är bättre än tretton
exempelvis den som du gav till mig
jag lovar att ändra mig
hoppsan nu blev det fjorton
2008-02-24

    Ti-elina
Oj, det var vackert!
2007-11-09

  AneLa
fantastisk .
2007-09-28

  aol
känner vemod fin poesi
2007-09-13

  Carlita
vilken makalös iakttagningsförmåga du har! störtskön, spännande text
2007-09-13

  Markattan
Vemodsvackra rader.
2007-09-11

  Maria Zena Viklund
ljuvlig dikt applåderas varmt!
2007-09-11

  Jan Linderoth
Den vackraste dikt jag läst på länge. Tänker på den huden under ringen som varit gömd och skyddad. Nu får den värmas av solen.
Gillade den härligt omkastade friska och sanna titeln.
Den får ligga bland mina bokmärken!! Storartat Melina!
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar