Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

La bugia

 

il dolore che mi dai

non mi sento piú mai

 

 

"Lögnen" 


"smärtan som du ger

känner jag aldrig mer"




Fri vers av stronza
Läst 322 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-11 14:13



Bookmark and Share


  katt.inc
Gillar denna, en dikt man kan tolka på flera sätt och dess utom vacker.
2007-09-11

  Jan Linderoth
Låter jävligt friskt!!
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar