Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som man ropar


ropar frågan rakt ut

vinden vrider sönder orden

jag försöker fånga resterna
av det som redan är svaret






Fri vers av Tabes
Läst 393 gånger
Publicerad 2007-09-11 15:33



Bookmark and Share


  Albert
ja vad var det han sa?
egentligen?

allt du skriver är verklighet
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes