Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En racers bibel

* Vårt dagliga mek giv oss idag,
* och förlåt oss våra böter,
* såsom och vi förlåta dem som oss snabbare äro,
* och inled oss icke i fartkontroller
* utan fräls oss ifrån laser.
* Ty vridet är ditt
* och kraftutvecklingen och hastigheten
* I evighet.
* Amen




Fri vers av David olsson
Läst 415 gånger
Publicerad 2005-04-15 16:54



Bookmark and Share


  vissla
finurlig fantasi
2005-04-15
  > Nästa text
< Föregående

David olsson
David olsson