Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havande sommar




sommarn har mognat

ligger på gula lakan

föder en vinter













Bunden vers (Haiku) av Tabes
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-11 19:00



Bookmark and Share


  Cris
Strålande! i alla fall i mina ögon..
ser gula fält.. gräs som torkat..
och är färdiga för vintern
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes