Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har funderat en del på det här med släktskap.....och att \"äga\" sina barn.


Människoägande


För en del barn är det helt
naturligt att fästa sig
vid människor de tycker om
och de gör det spontant
på barns tillgivna sätt

....såvida de är tillåtna av sina föräldrar

annars försvinner deras äkta förmåga
att älska och tycka om andra
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
att göra sina föräldrar till lags är det
viktigaste i ett barns liv

Den förälder som tror
att barn går att äga
att man vinner på
att förbjuda barnen
att älska andra än
sina blodsband

....har inte förstått vad kärlek är




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-12 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP