Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu var det riktigt längesedan hägern syntes till.....det väcker viktiga tankar.


Utan min häger

Livet har
återvänt
men inte
hägern

Jag saknar
honom i
hans
frånvaro

som gör mig
fundersam
och nu
måste jag

inse att
livet får
återkomma
ändå....

men jag
kommer aldrig
sluta glädjas
när han kommer




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-12 09:50



Bookmark and Share


  * Ammi *
förstår jag! han kommer tillbaks, det är jag övertygad om, men han vill inte störa just nu! Kram
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP