Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oskulds skåror som blundar



blundar

faller som skuggor av månljus
dragen av krafters osökta klokskaper
oskulds skåror
outgrundligt närvarande
blottade hon sina ljuvligheter
sina lockelser
topplustor
faller skuggor av vintergator
som av skör alabaster
sidenhuden omsluter de mogna frukterna
med fingrar som leker lystnader
ritar toppar som styvnar

blundar






Fri vers av Ronny Berk
Läst 336 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-13 14:47



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
faller skuggor av vintergator
som av skör alabaster


ja, vad kan man säga annat än erotiskt brilliant!
2007-10-13

  devilsangel
Ljuvligt naket och erotiskt..vackert och berusande för ögat...
2007-10-13

  Anna Nickolausson
En text fylld av vacker mystik och ger liv i orden
2007-10-13

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mysig text.
Full av känslor och tankar
2007-10-13

  isabel louise
vackert och sensuellt med magiska ord av en annan värld :)
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk