Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda fåglar



röda fåglar flyr

kyligt mörker jagar liv

oändlig längtan










Bunden vers (Haiku) av Tabes
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-09-12 23:02



Bookmark and Share


    Issand. VIP
oändligt härligt skrivet. känner igen lite
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes