Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humlan är trött nu




Humlan är trött nu

frostfamnen dövar glädjen

faller till himlen









Bunden vers (Haiku) av Tabes
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 01:02



Bookmark and Share


  Cris
Ja.. vad bra.. faller.. och går mot himlen.. så är det ju. Det är tid snart för det..
2007-09-14

  fallen
?
2007-09-14

  Vind
Ja, det finns en slags konsekvens i ologiken. Bra så!
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes