Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feel for dreams

This dream will never disappear
The life is full of fear

Come to me
Let me see

Hold me close
Drop the black rose

Blood red tears falling from my heart
I’m just falling apart




Fri vers av KarinMCs
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarinMCs
KarinMCs