Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medan kuddens dofter ännu vidrör natten


simmar som under laguners djuriska älskogar
lättar täckelsens skönheta minnesbilder
kuddars dofter vidrör ännu nätter
nuddar nära frukter som mognar
styvnar toppar som längtar

tungspetsar frukters toppar

söker triangelns strävhettor
vindleker busktrakters bergs bestigan
glättar på källans flöden

tungsmeker trakter

valsamt sänktes våra kroppar
hävdes som vore vulkana eruptioner
vällustens hudheta mjuknader
som tillfällans stillnader

tungleker

glider som sidensagor utför sammetslundar
viker alla bleka skuggors farosånger
feber händer som söker finner
känslor lustnader tänder
svärmar som eldflugor
brinner brasor
gnistrar

tungleker våta läppar
otörstar oss
aldrig




Fri vers av Ronny Berk
Läst 307 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-10-07 08:27



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
du släcker inte min törst, vill mera! så underbart!
2007-10-08

  isabel louise
så du skriver! wow! håller me lili :D
2007-10-07

  Flickan*i*L*för*Lycka*
ojdå här gick det hett till, gillar spec sista stycket de säger väldigt mycket om en kärlek så lyckad...
2007-10-07

    Maria Malm
Ljuva erotiska rader.
2007-10-07

  devilsangel
Underbara kärleks och erotik rader, perfekt beskrivet av en ljuvlig stund...
2007-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk