Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur en kompis beskrev sin pojkvän

 

Han är vit och degig och går aldrig ut




Fri vers av stronza
Läst 531 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-14 10:59



Bookmark and Share


  glittertindra
hm.. soffpotatis... trista typer..
2007-11-20

  Agnes
Skön typ. Antagligen en sån som bara äter sånt man kan ha brunsås till, dessutom... Västgöte?
2007-09-27

  charlotte hedendahl
Kan det vara en datanörd? ;)
2007-09-23

    ingentingflicka
Haha, mysigt :)
2007-09-19

  Stjärnöga
Kul dikt! :)
Kan inte annat än hålla med
Fjärilen om att det måste
vara något ätbart =)
en pösmunk mao *S*

Jättebra skrivet! :)
2007-09-17

  Markattan
Han låter ju...mjuk och kramgod ;o) Kanske är det inte så man önskar beskriva sin bättre hälft...
2007-09-14

  Mari N
Härligt!
2007-09-14

  Jean-Michel Orblin
hon får väl sätta fart på honom då!
2007-09-14

  Last Word Spoken
*skrattar*
Det lät som kärlek dé!!!
Eller rättare sagt,
här är kärleken verkligen blind :))
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar