Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja du en dikt om kärlek


Kärlekens spel

När din egen idioti och dumhet tar över den glöd du så länge levt med och byggt upp
Borde du inse att du inte ska fastna vid kärlek mer
Inse att du tar ditt liv långsamt men ack så effektivt
Du kommer aldrig på tanken att leva i ensamhet för ditt eget bästa
Nej du söker ständigt efter nys som kan skada och såra
Inser inte att det kommer göra ont igen när presonen inser att du inte är den rätta
Det finns bara två rätt
Såra eller såras
Alltid ute efter något bättre

INGEN ÄR FAN SOM JAG VILL HA DET




Fri vers av Zess
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-09-14 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zess
Zess