Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är som det inte ska

Det finns två hus nr som var 14C Och 14
På två gata som heter Stallgatan och Algatan
I ett samhälle som heter Mullsjö
I Mullsjö fanns det för ca 1.5 årsedan två flickor
Flickorna är systrar och dom gjorde allt tillsammans
Dom åkte till öckerö i Göteborg och festade utan till räckligt med pengar
Dom bestämde att dom skulle bo tillsammans
Dom har varsin ICA flagga som dom \"lånar\"
Dom hade ett liv på Öppna rummet med Anna och Amy
Med föräldrar som förändrade hela livet
Skildes som båda åt och vad händer efter detta?

Flickorna bor i varsin stad och ingen av dom bor i Mullsjö
Men vi vet att hur dom än gör väntar Mullsjö
Det står still
För samhället kommer alltid finnas i deras hjärtan
Det är Deras
Mullsjö väntar på nya äventyr

Chocklad
Flaggor
Hästarna
Spökhus
Tuggumi
Allt är deras
Inget är som det vore

Inte i Hultsfred
Inte i Borså
Mullsjö står still




Fri vers av Zess
Läst 337 gånger
Publicerad 2007-10-13 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zess
Zess