Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julmaten och skratten

Här sitter vi samlade hela familjen, iallfall den som pappa lyckats skapa.
Jag får i mig en liten bit revben men känner sedan hur det sväller i munnen och medan jag kämpar emot att gå till toaletten skrattar dom jag ler.
Jag är så fel
Jag ler mot Joel
Snälla se inte ner på mig
Med snabba steg går jag mot toaletten
Väl inne sjunger jag ner brevid toalettstolen och andas med häftiga andetag.
Jag känner hur det bara vill komma upp och inget kan jag göra åt det.

Det flyter runt som en ända stor gägga, det ser väldigt motbjudande ut men jag spolar och det är borta.

Ingen där ute märker något men mat lukten slår mig hårt och illamåendet griper tag igen. Men jag ska klara mig
Jag lyckas till och med äta lite risallamalta, men springer sedan in på mitt rum för att hålla mig där.

Jag hör deras skratt genom väggarna och musiken, den tränger fram som en flock elefanter.
Dom trampar och det gör ont




Fri vers av Zess
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-25 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zess
Zess