Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så ordlöst att viskningar vrålar i mörker



förde vi de ordrikas talan under dagen som bryr sej

ännu medan kvällssolen vrider sina måstens vara
som fnyker vargars fjällviddars ylande
sprakande flyktiga norrskenet
bedrägligt som dagsljuset
medan kvällssolen vrålar
vrider sina viskningar
förde vi de ordlösas talans talan
men
varför viskade vi under nätter som mörknar

när vi borde vrålat som vargen under norrskenet




Fri vers av Ronny Berk
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-16 08:35



Bookmark and Share


  Mari N
Vilket underbart bildspråk du använder!
2007-09-16

    Maria Malm
Att prata medans tid är..innan det är försent..
2007-09-16

  jasminflowa
jag finner inga ord, men bilderna är starka och orden gripande. Very nice
2007-09-16

  Maria Zena Viklund
den sista raden lämnas inte obemärkt yla för vargen inom dig och du ska bli hel, vackert mycket!
2007-09-16

  Vilsen Annette-hittar vägen
Härlig text med annorlunda känsla.
Ger bilder.....
2007-09-16

  Lilla My* VIP
Intressant ja...om att prata ur skägget..i tid..medans tid är!
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk