Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flörtkulan


kittlande glädje
i ett simmelsurium som flödar
ber mig att följa med

ser
strömmen
runt mina fötter
runt min kropp
runt i rummet

genom ett hjärta som vill leka

ser dig
och njuter
dig
och mig
ser
ögon som glittrar och vill med
med mig
möte i en forsande ström

vi
vet att vi vill leka
virvlar som kulor i maggropen




Fri vers av livsdans
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-09-14 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans