Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försöker bringa lite reda i tankars virrvarr under tiden som gått efter min mans död...


Ändrad ordning


Är det konstigt
att fördröjda
reaktioner
kommer
i sinom tid

Efter
sorgchocken
kom tvånget
överleva
praktiskt
kom
mängder
av olika
bakslag

Därefter
upptäcker
jag att
världen
är
bakvänd
och
försöker
hitta in
fast jag
inte
längre
verkar
höra
dit




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-15 08:16



Bookmark and Share


  Sara Boström
jag känner tacksamhet för att du kan skriva dig igenom.
Slutet var otroligt fint och insiktsfullt:

försöker
hitta in
fast jag
inte
längre
verkar
höra
dit
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP