Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu ska du komma vidare säger man till mig. Det går inte längre att räkna alla gånger de orden har sagts mig. Vadå komma? Vadå vidare?


Konsten att komma vidare


Livet är inte ett streck
som att gå från
punkt till punkt

För mig
cirklar livet
och går
bakåt ibland

Livet är alla
de erfarenheter
man har gjort
och ständigt
bär med sig

Komma vidare
betyder för mig
att integrera
sorgen och
hitta min nya plats
i nuet

Att integrera
sorgen
betyder inte
att ständigt
sörja
men utan
alla delarna....

Förbli hel
som
människa
även om
nya delar
tillkommer
DET är
den stora konsten




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-16 08:59



Bookmark and Share


  Helene Månsson
håller med dig, den största konsten av alla - att följa livets ALLA växlingar...cirklar, rundlingar.../Helene
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP