Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där sitter dom

Där sitter dom i deras mörker

som på uppdrag stoltserar dom sin svaghet

Klättrar genom dimman

på sköra fingrar gjutna

av glas

Kolsvart längtan skymmer sikten

Ensamheten

Det alla trodde att De Där, Dom Andra

visste att dom behövde för att inte vara till besvär




Övriga genrer av tuna
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-09-15 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuna