Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spåren

Spåren
De djupa risporna
synbart klarare
medan dimman lättar
sköljer över och ruskar om
Trodde kanske
jag behövde påminnas om ensamhetens gemenskap

Som om det var dimman jag saknade
Dess tid och ursprung

Betydde allt
Min verklighet
så mycket klarare nu än förut

Sover och drömmer om det bitterljuva
jag gör det än
Sover sömnlös och hör någon viska färger i mitt öra

Kantstött sammanhållning och något om status
Elektriciteten
Spåren
De djupa risporna
märkbart förändrade
medan medlemmarna krossas sönder
Spillror av ingenting i allting

Som om de alltid hade varit det

Vande sig vid tanken
Ny tanke igen




Övriga genrer av tuna
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-15 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuna