Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjande nyhet.

Kärlek smittar och varför bota den.

Den dagen jag blir smittad av den stora kärleken,

så delar jag med mig av denna åkomma!




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 503 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2007-09-16 16:48



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Bra skrivet!
Och grattis till en välförtjänt stjärna!
2007-09-19

  ~~*MariamAurore*~~
ja den bascillen vill man gärna ha :)
2007-09-16

  sockerspöket
så humoristisk och glad! Ler när jag läser denna!

grattis till redaktionens val! :)
2007-09-16

  charlotte hedendahl
Väldigt bra och träffsäker!
2007-09-16

  aftermath
snyggt, säkert och rätt!
2007-09-16

  isabel louise
vacker tanke! o starkare växer den sig just när man delar den =)
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin