Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår åkte vi till stjärnorna, du och jag


jag tror att det var dina ögon
som tog oss dit
det var underbart,
verkligen!

det var din första resa
(påstår du)

men du hittade dit
utan karta
och kompass

och väl där
kunde du visa mig allt
och det får mig att undra
om du besökt stjärnonrna förr
och visat någon annan




Fri vers av ekb
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-16 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ekb