Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget ont uppsåt, Superman


vi bor tillsammans,
delar allt
men jag tror att du har en hemlighet
(utan mig)
men jag har inga bevis
jag kan inte hitta din dräkt,
eller mantel,
Superman
trots att vi bor tillsammans
och delar allt

men jag har också en hemlighet,
i hemlighet
jag letar inte bara din förklädnad

utan också
din kryptonit
för att sänka ditt försvar
men inte för att skada dig, Superman
bara för att komma dig


riktigt, riktigt nära




Fri vers av ekb
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-09-16 17:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det är la tur att folk har hemligheter för varandra, annars skulle en riskera att förlora sin själ, och dina själ att vara fortsatt nyfiken
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

ekb